Als ik eerlijk ben dan moet ik toegeven dat ik het in het begin geen goed idee vond. In het begin dat ik in m’n praktijk werkte vond ik vaste trajecten niet zo goed voor mijn cliënten. Een traject heeft een vast aantal sessies en een min of meer vaste inhoud en dat betekent dan dat elke cliënt daarmee geholpen moet zijn. Iedereen is verschillend toch? Wat als je het gevoel hebt dat je na zo’n traject niet genoeg gegroeid bent? Een deuk in je zelfvertrouwen? Een teleurstelling?

Je hoort me al komen. Ik heb mijn mening herzien. Dat komt met de ervaring waarschijnlijk? Ik vind de trajecten nu net wel heel goed. Ze zorgen ervoor dat er van beide kanten veel meer engagement is = veel betere resultaten! Ok, niet iedereen bereikt z’n einddoel op het einde van zo’n traject, maar is dat erg? Geluk en gezondheid is een pad, geen einddoel. Ik weet wat ik met mijn cliënten kan bereiken in deze periode. Ik weet dat ik hen kan begeleiden in een grote groei, shift en dat ik hen de juiste tools kan bieden om daarna zelf die weg te vervolgen en misschien hun omgeving verder te inspireren.

En ook niet onbelangrijk: het is financieel interessanter. Je krijgt meer, je betaalt minder!

Het is mijn missie om mijn cliënten zo snel mogelijk, zo sterk mogelijk te maken. Dat is voor hen geen einddoel, integendeel. Het net een start.

 

Wil jij starten?

 

Ik heb verschillende trajecten uitgewerkt die slechts op bepaalde momenten in het jaar opgestart kunnen worden.

 

Hieronder een kort overzicht:

Van Vermoeidheid naar Energie

september 2018 – maart 2019 – september 2019

 

HSP omarmen

april /mei 2019 – oktober 2019

(inschrijven mogelijk)

HSP omarmen kids (paarden tonen de weg)

mei 2019 – (juli 2019) – september 2019

inschrijven mogelijk

Mindful lessen van het paard (ouder + kind)

mei 2019 – oktober 2019

inschrijven mogelijk