Blog

Hier kun je mijn blog lezen. Ik schrijf hier over gezonde voeding, tips voor een leven in balans, mijn eigen ervaringen, interessante boeken, mijn werkmethodes, wetenschappelijke studies,… Veel leesplezier! Heb je vragen over één van mijn blogberichten? Contacteer mij gerust.

Wat als je écht geen zin hebt om te koken?

Na een drukke dag of gewoon heel veel prikkels, dan is het voor mij het moeilijkst. Of ik zou het ook een soort zwakke plek kunnen noemen. 's Avonds geen zin meer hebben om te koken, dat komt bij mij echt wel meer voor dan dat ik zou willen. Daarbovenop ben ik dan ook nog [...]

Kies jij voor jezelf?

Ga je even mee met me? Mee met mijn ideeën rond keuzes maken? Want geloof me, ik vind ze ook soms verschrikkelijk. Soms heb je het gevoel dat een dilemma je op de knieën dwingt, lijkt het alsof er geen goede keuze is... Maar de keuze moet gemaakt worden, anders was het dilemma er niet. [...]

Angst en onzekerheid als grootste saboteurs

Angst en onzekerheid kunnen heel erg overweldigende gevoelens zijn. Helaas winnen ze meestal van zelfzekerheid, vertrouwen en vastberadenheid. Angst kan jou zo leeg laten voelen, zo alleen met jouw probleem. Het kan zo intens zijn dat je het in je hele lichaam voelt en dat het je diep ongelukkig maakt. Als we alles zo samen [...]

Waarom ik orthomoleculair therapeut werd

De kern van mijn praktijk draaide altijd al rond relaxatie: jezelf in balans voelen, rust vinden, jezelf niet voorbijrazen,... Er zijn heel erg veel methodes en technieken om dit te bekomen, waarvan ik er heel wat verwerk in de relaxatietherapie en -massages die ik geef. Alleen merkte ik soms op dat het niet genoeg was. [...]

Eerste hulp bij studiestress

Ik zal het niet ontkennen, er is nu eenmaal niks leuk aan een examen- of blokperiode. Ben je goed voorbereid of loop je achter op schema? In beide gevallen heb je er alle baat bij om er het beste van te maken. Hier volgen mijn beste tips voor tijdens de examenperiode. En moest je twijfelen; [...]

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Spreekt dit je aan? Wil je eindelijk iemand voor je die de tijd neemt om te luisteren en samen met jou aan een duurzame manier om fitter, energieker, rustiger, gelukkiger,… te leven.